Forma part del Voluntariat Responsable de l’Arrel

Bon dia, com ja sabeu l’Arrel és una organització que es basa en el voluntariat i té com a finalitat promoure l’educació ambiental en totes les seues vessants i denunciar i fer seguiment d’accions o activitats que van en contra del medi ambient.

Des de l’Arrel vos convidem a totes i tots a què sigueu protagonistes de petits canvis. Estem organitzant les activitats entre setembre de 2023 i juny de 2024, i volem que tu, formes part del Voluntariat responsable.

Formar part és molt fàcil:
1. Pensa una activitat, acció, taller, jornada, xarrada, esdeveniment que t’agradaria organitzar.

2. Posa lloc concret i data concreta. Recordeu que tenim dates com la setmana de la mobilitat, dia de l’arbre,… però qualsevol data serà bona si l’acció té una finalitat. Tot depèn de tu.

3. Digues el material necessari i fes un pressupost de despeses, si escau. Tot és possible sempre que estiga a les nostres mans. Fins i tot l’Arrel valorarà remunerar a la persona responsable o persones responsables per haver-se encarregat de l’acció. Tot depèn.

4. Quantes persones necessites que t’ajuden, així podem difondre l’acció, taller, etc.

5. Planifica amb temps i podràs comprometre’t encara que siga una vegada a l’any.

6. Envia un correu a colla.ecologista.arrel@gmail.com, la junta de l’Arrel ho revisarà i en pocs dies rebràs resposta.

Necessitem que t’animes a formar part del Voluntariat Responsable una vegada a l’any. Sabem que tens eixa espurna dins i que moltes vegades no trobes el moment de fer-ho. Planificat i fes endavant alguna acció possible.

Sembla que tot estiga fet, però encara queda molt per fer.

Tota pedreta fa paret.