Campanya Ciutadà Exemplar

🗳️Ha arribat el moment de votar les propostes seleccionades a l’ @ontinyentparticipa, i ens enorgulleix que una de les nostres haja passat els filtres i puga ser elegida entre les 10 d’esta edició del 2024.
🌳L’opció número 7, APP MÒBIL PER A L’INTERCANVI I VALORITZACIÓ D’HÀBITS SOSTENIBLES I ECOLÒGICS ENTRE LA CIUTADANIA” proposa la creació d’una App per a mòbils i ordinadors, educativa, conscienciadora i motivadora, que facilite l’intercanvi de consells positius per al medi ambient entre les persones.
Facilitaria, a més a més, l’aprenentatge de nous hàbits sostenibles, dels que els nostres majors solien fer, i que , poc a poc, degut a la globalització i el capitalisme, s’han anat perdent.
Diuen que sols calen 21 dies per agafar un hàbit.
Per tot això, caldria fer ús de les noves tecnologies, que estan actualment molt presents a la societat actual, des dels més menuts fins la gent gran i que, tot i que de vegades esta influència és negativa, pot utilitzar-se també amb una bona finalitat.
Cal motivar a la gent a ser més respectuosa amb el medi, i que la gent que ja ho és, es convertisca en ambaixadora d’aquesta iniciativa. L’experiència ens diu que cada activitat realitzada a favor del bé comú dóna satisfacció personal, i esta, a la vegada, s’intenta transmetre a amics i coneguts per demostrar la seva vàlua.
Potser la causa de que una part de la societat s’haja desmotivat siga que les accions sostenibles no estan ben recompensades més enllà de la satisfacció personal. Per això, desde esta plataforma es treballaria per poder recompensar les bones trajectòries.
La gent no creu amb tot el potencial que té per canviar la tendència actual, nociva per al nostre entorn natural.
Per un Ontinyent millor, voteu a la nostra proposta.